Személyre szabott sminktanácsadás

MIT KÍNÁL EZ NEKED?

CSAK TE VAGY A KÖZÉPPONTBAN

A személyre szabott sminktanácsadáson csak és kizárólag azzal foglalkozunk, amivel Te szeretnél. Érkezhetsz hozzám konkrét kérdéssel (pl. : "Hogyan készítsek el egy füstös szemet?") , vagy kezdhetjük az alapoktól is. Hozhatod a saját sminktermékeidet, de akár segítek Neked az újak megvásárlásában is. Érkezhetsz egymagad, vagy akár barátnővel, testvérrel, anyukával is. Mindegy mi a célod a tanácsadással, biztosan megvalósítjuk! 

CSAK AMENNYIT

TE SZERETNÉL

A személyre szabott sminktanácsadások alkalmával nincsen előre megszabott óraszám, csak annyit maradsz és csak annyit fizetsz, amennyit Te szeretnél. Előzetes egyeztetés során megbeszéljük, hogy az általad meghatározott célhoz nagyjából hány óra lehet szükséges és ennek megfelelően kitalálunk egy számodra megfelelő ütemezést. Jöhetsz egy órát, vagy akár többet is! 

ÁRAK:  -  1 fő esetén: 5500 HUF / 60 perc - 3 alkalom egyben történő kifizetése esetén 15 000 Ft. (-10%)

              -  2 fő esetén: 8500 HUF / 2 fő / 60 perc (4250 HUF / fő / 60 perc)

             -  3 fő esetén: 10 000 HUF / 3 fő / 60 perc (3330 HUF / fő / 60 perc)

CSAK IS AZ, AMI NEKED FONTOS

A foglalkozásokon nincsen előre meghatározott ütemterv, amin kötelezően végig kell haladnunk, így az órák anyagát maximálisan Te szabhatod meg, így ez jó lehetőség lehet azoknak is, akik teljesen a nulláról akarják megtanulni magukat kisminkelni, de azoknak is, akiknek már van némi gyakorlata. 

CÍM

Átrium Üzletház

7626 Pécs,

Király utca 76.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés

alapján!

BEJELENTKEZÉS

+36 20 551 77 54
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© TP MAKEUP minden jog fenntartva