2..jpg

Személyre szabott

bőrápolási tanácsadás

MIT KÍNÁL EZ NEKED?

CSAK TE VAGY A KÖZÉPPONTBAN

A személyre szabott bőrápolási tanácsadáson csak és kizárólag Veled foglalkozom! Mindegy, hogy van e már kialakított bőrápolási rutinod, vagy teljesen kezdő vagy a témában, itt biztosan megkapod a Hozzád leginkább passzoló tippeket és termékajánlásokat. A szolgáltatás részeként kielemzem a Te eddig használt termékeidet, illetve természetesen teszek ajánlásokat azok cseréjére és új termékek bevezetésére is.

CSAK A 

TUDATOSSÁG

Az általam készített rutinok megfelelnek a tudatos bőrápolás szabályainak, ami azt jelenti, hogy az ajánlott készítmények (számtalan márkából) mind káros összetevőktől mentesek (pl. szárító alkoholok, parfümök, esszenciális olajok stb.), így egy olyan rutint hozunk létre együtt, mely irritáló anyagok nélkül produkálja a kívánt eredményt. Általában minden típusú készítményből (tisztítók, szérumok, krémek stb.) több terméket ajánlok, melyek közül kiválaszthatod, hogy Számodra melyik a legszimpatikusabb.

CSAK IS AZ, AMI NEKED FONTOS

A tanácsadás során mindegy milyen bőrproblémával is fordulsz hozzám, biztos lehetsz benne, hogy találunk rá megoldást. Lehet ez a pattanások eltüntetése, a bőrszárazság, a bőröregedés megelőzése, vagy bármi más, itt biztosan segítségre lelsz. A tanácsadás egy hosszú bőrdiagnosztikai teszt kitöltésével kezdődik, így biztos lehetek benne, hogy kellőképpen megismerlek Téged és a bőrödet, mielőtt bármilyen tanácsot is adnék. 

ÁR: 24 990 HUF

Mit tartalmaz a személyre szabott bőrápolási tanácsadás?

01 /

Bőrdiagnosztikai teszt & bőrkép

A jelentkezésed után fogsz tőlem kapni a megadott e-mail címre egy bőrdiagnosztikai tesztet, melyben leírhatod Nekem a bőröddel kapcsolatos tapasztalataidat. Emellett kell majd készítened Nekem 5 db jó minőségű képet a bőrödről, hogy lássalak is. Ez mind a kettő nagyon fontos ahhoz, hogy a későbbiekben megfelelő ajánlásokat tudjak tenni Neked. :) 

02 /

Személyes konzultáció (online)

A bőrdiagnosztikai teszt mellett tartozik a csomaghoz egy 20 perces telefonos/videochates konzultáció is, miután készhez kaptad a személyre szabott bőrápolási rutinodat, így felteheted a kérdéseidet, vagy tisztázhatjuk esetleg, amit nem értesz.

03/

Bőrápolási rutin írásban

Mint a szolgáltatás egyik fő eleme, megkapod tőlem a személyre szabott útmutatódat írásos formában, a számodra hasznos hatóanyagokról, illetve tippekről és termékjavaslatokról. Ez bármikor újraolvashatod! 

04/

Rutin sorrend

Az írásos termékjavaslatok mellett kapsz tőlem egy táblázatot is, melyben a hét minden napjára, reggel-este össze lesz számodra állítva, hogy mit milyen sorrendben kell használnod, mindezt több lépcsőben az alaprutintól, egészen a végleges, komplex rutinig.

05/

Bőrápolási kisokosok

A fentebb leírt szolgáltatásokkal egy időben kapsz még tőlem 3 db "bőrápolási kisokost" is:

- egy részletes összefoglalót a tudatos bőrápolásban előszeretettel használt hatóanyagokról 

- egy részletes összefoglalóval arról, hogy egy adott hatóanyagot milyen más hatóanyagokkal lehet egyszerre használni

- illetve egy általános bőrápolási tippeket és trükköket tartalmazó dokumentumot is. 

06/

Privát csoport tagság

A tanácsadás díjaként egy éves tagságot nyersz a privát Facebook csoportomba, ahol csak azok lesznek a tagok, akik igénybe vették ezt a szolgáltatást, így itt lesz módod kérdezni Tőlem a továbbiakban is, valamint egymással is megoszthatjátok majd a tapasztalataitokat. :) 

Tehát a szolgáltatás részeként ezeket kapod meg Tőlem:

1. Személyre szabott bőrápolási rutin, termék ajánlásokkal és magyarázatokkal (1 db PDF dokumentum)

2. Rutin sorrend a hét minden napjára, reggel-este lebontva (1 db Excel dokumentum)

3. Általános tippeket tartalmazó bőrápolási kisokos (1 db PDF dokumentum - 14 oldal)

4. Hatóanyagok kombinálási lehetőségét tartalmazó bőrápolási kisokos (1 db PDF dokumentum - 2 oldal)

5. Hatóanyagok részletes ismertetése kisokos (1 db PDF dokumentum - 18 oldal)

6. 20 perces online telefonos vagy videochates konzultáció

7. Egy éves privát Facebook csoport tagság

Tehát összesen 5 db írásos dokumentumot, egy személyes konzultációs lehetőséget, illetve egy 1 éves privát Facebook csoport tagságot kapsz tőlem. 

FONTOS:

Egy év alatt bármikor kérdezhetsz tőlem, nem engedem el a kezedet!

Ez egy több hónapos közös munka, ahogy együtt találjuk meg, hogy mi a Te bőröd számára a legjobb!

Bőrápolás, arcápolás

Hogy tudsz jelentkezni?


1. Kattints a "Jelentkezés!" gombra és töltsd ki az adatlapot!

2. 3 munkanapon belül érkezni fog az e-mail címedre egy válasz e-mail, melyben minden további információt megtalálsz majd.  

3. Ha várólista alakulna ki, úgy nem szükséges a tanácsadás teljes összegét egyben kifizetni, ez esetben egy 8000 Ft-os foglaló kerül kiszámlázásra, mellyel a jelentkező biztosíthatja a helyét, amíg a rutinozás el nem ténylegesen el nem indul. A fennmaradó összeg befizetése csak ekkor válik esedékessé.