top of page
2..jpg

Személyre szabott online
bőrápolási tanácsadás

MIT KÍNÁL EZ NEKED?

CSAK TE VAGY A KÖZÉPPONTBAN

A személyre szabott bőrápolási tanácsadáson csak és kizárólag Veled foglalkozom! Mindegy, hogy van e már kialakított bőrápolási rutinod, vagy teljesen kezdő vagy a témában, itt biztosan megkapod a Hozzád leginkább passzoló tippeket és termékajánlásokat. A szolgáltatás részeként kielemzem a Te eddig használt termékeidet, illetve természetesen teszek ajánlásokat azok cseréjére és új termékek bevezetésére is.

CSAK A 

TUDATOSSÁG

Az általam készített rutinok megfelelnek a tudatos bőrápolás szabályainak, ami azt jelenti, hogy az ajánlott készítmények (számtalan márkából) mind előzetes elemzésen esnek át, mely során áttekintem az összetevőiket, valamint folyamatosan gyűjtöm a személyes, illetve másoktól kapott tapasztalataimat is.. Általában minden típusú készítményből (tisztítók, szérumok, krémek stb.) több terméket ajánlok, melyek közül kiválaszthatod, hogy Számodra melyik a legszimpatikusabb.

CSAK IS AZ, AMI NEKED FONTOS

A tanácsadás során mindegy milyen bőrproblémával is fordulsz hozzám, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb tudások szerint igyekszem majd segíteni Neked. A tanácsadás egy hosszú bőrdiagnosztikai teszt kitöltésével kezdődik, így biztos lehetek benne, hogy kellőképpen megismerlek Téged és a bőrödet, mielőtt bármilyen tanácsot is adnék.

HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉS

Vannak bőrproblémák, mint például egy komolyabb akné, amit nem lehet csak úgy kezelni, hogy "Ezt kend és akkor minden szuper lesz!". Bizonyos bőrállapotok kezeléséhez kivizsgálásokra, kezelésekre, életmód váltásra vagy bőrgyógyásszal való szoros együttműködésre van szükség. Ezekben is (nyilván a saját szakmai korlátaimon belül) igyekszem segíteni és támogatni az utadon.

ÁR: 29 990 HUF

Mit tartalmaz a személyre szabott bőrápolási tanácsadás?

01 /

A bőröd feltérképezése

A bőrápolási rutin kialakításának alapja egy részletes bőrdiagnosztikai teszt, melyben számos kérdésen keresztül írhatod le Nekem a bőröddel kapcsolatos tapasztalataidat. Emellett kell majd készítened minimum 5 db jó minőségű képet is a bőrödről, hogy ne csak olvassak, de lássalak is. :)  Ez mind a kettő nagyon fontos ahhoz, hogy a későbbiekben megfelelő ajánlásokat tudjak tenni Neked. 

02/

Bőrápolási rutin írásban

Mint a szolgáltatás egyik fő eleme, megkapod tőlem a személyre szabott útmutatódat írásos formában, a számodra hasznos hatóanyagokról, illetve tippekről és termékjavaslatokról. Ha teljesen kezdő vagy, akkor ezt valószínűleg két részletbe fgogod megkapni: alapok + kiegészítő termékek, köötte pedig konzultálunk egyet írásban vagy telefonon. Ezt a dokumentumot bármikor újraolvashatod! 

03/

Rutin sorrend

Az írásos termékjavaslatok mellett kapsz tőlem egy táblázatot is, melyben a hét minden napjára, reggel-este össze lesz számodra állítva, hogy mit milyen sorrendben kell használnod, mindezt több lépcsőben az alaprutintól, egészen a végleges, komplex rutinig.

04 /

Egy éves folyamatos kapcsolattartás

A csomag tartalma a rutinozás megkezdésétől számított 1 éven át tartó folyamatos, e-mailen történő kapcsolattartás, továbbá kettő 20 perces telefonos konzultáció is. Egy év alatt bármikor kérdezhetsz tőlem, nem engedem el a kezedet, ez egy több hónapos közös munka, ahogy együtt találjuk meg, hogy mi a Te bőröd számára a legjobb!

05/

eBook

A fentebb leírt szolgáltatásokkal egy időben kapsz még tőlem egy 76 oldalas, Tudatos Bőrápolás by TP Makeup eBook-ot is, melyben részletesen minden benne van, amit a tudatos bőrápolásról tudni érdemes. Ez által jobban megértheted majd a saját tested és egyben a bőröd működését is, valamint érteni fogod, hogy mit miért használunk majd a Te személyre szabott bőrápolási rutinodban.

Bőrápolás, arcápolás

Hogy tudsz jelentkezni?


1. Kattints a "Jelentkezés!" gombra, mely elvezet téged a Webshop felületemre, ahol pillanatok alatt kosárba tudod tenni és ki tudod fizetni a tanácsadást.

2. A sikeres fizetés után rögtön megkapod a 76 oldalas Tudatos Bőrápolás by TP Makeup eBookot, melyet a visszaigazoló e-mailben lévő link segítségével tudsz letölteni. 

3. Pár nap elteltével fel fogom venni Veled a kapcsolatot e-mailben, hogy megkezdjük a személyes együttműködést. 

4. FONTOS: Amennyiben a a webshop "Elfogyott"-nak mutatja a bőrápolási tanácsadást, az azt jelenti, hogy ebben a hónapban már sajnos nem tudok több bőrápolási rutint elkészíteni. :( Kérlek nézz vissza később, vagy írj egy e-mailt nekem az info@tpmakeup.hu-ra és felveszlek a várólistámra, ahol azonnal értesíteni foglak e-mailben, amint ismét van hely. Havonta csak 10 tanácsadást vállalok, így mindenkire jut elég figyelem. 

bottom of page