2..jpg

Személyre szabott

bőrápolási tanácsadás

MIT KÍNÁL EZ NEKED?

ÁRA: 6990 HUF

CSAK TE VAGY A KÖZÉPPONTBAN

A személyre szabott bőrápolási tanácsadáson csak és kizárólag Veled foglalkozom! Mindegy, hogy van e már kialakított bőrápolási rutinod, vagy teljesen kezdő vagy a témában, itt biztosan megkapod a Hozzád leginkább passzoló tippeket és termékajánlásokat. A szolgáltatás részeként kielemzem a Te eddig használt termékeidet, illetve természetesen teszek ajánlásokat azok cseréjére és új termékek bevezetésére is.

CSAK A 

TUDATOSSÁG

Az általam készített rutinok megfelelnek a tudatos bőrápolás szabályainak, ami azt jelenti, hogy az ajánlott készítmények (számtalan márkából) mind káros összetevőktől mentesek (p szárító alkoholok, parfümök, esszenciális olajok stb.), így egy olyan rutint hozunk létre együtt, mely irritáló anyagok nélkül produkálja a kívánt eredményt. Általában minden típusú készítményből (tisztítók, szérumok, krémek stb.) több terméket ajánlok, melyek közül kiválaszthatod, hogy Számodra melyik a legszimpatikusabb.

CSAK IS AZ, AMI NEKED FONTOS

A tanácsadás során mindegy milyen bőrproblémával is fordulsz hozzám, biztos lehetsz benne, hogy találunk rá megoldást. Lehet ez a pattanások eltüntetése, a bőrszárazság, a bőröregedés megelőzése, vagy bármi más, itt biztosan segítségre lelsz. A tanácsadás egy hosszú bőrdiagnosztikai teszt kitöltésével kezdődik, így biztos lehetek benne, hogy kellőképpen megismerlek Téged és a bőrödet, mielőtt bármilyen tanácsot is adnék. A tanácsadás részeként kapsz továbbá tőlem egy hatóanyag táblázatot, hogy a későbbiekben is könnyen vissza tudd keresni, hogy mit-mivel szabad és nem szabad együtt használni a tudatos bőrápolás során.

Bőrápolás, arcápolás

Hogy működik a tanácsadás?

A bőrápolás egy nagyon személyre szabott dolog, ahhoz, hogy tudjam mit ajánljak meg kell ismernem Téged és a bőrödet.

A bőrápolási tanácsadás, ahol személyre szabott rutint és termék ajánlásokat kapsz tőlem, a következőképpen néz ki:


1. Kattints a "Jelentkezz!" gombra és töltsd ki az adatlapot!

2. Érkezni fog az e-mail címedre egy utalásos számla a Szépségtechnika Bt.-től, kérlek a rajta szereplő adatokkal utald el a tanácsadás egyszeri díját! (6990 Ft) Emellett kapsz Tőlem egy hosszú kérdőívet, melyet kitöltve (és képeket csatolva) megállapításra kerül a bőrtípusod és a bőrápolási rutin legfőbb célja. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy jó ajánlásokat tudjak Neked adni!

3. Amint az utalás beérkezett hozzám, illetve miután kitöltötted és visszaküldted nekem a bőrdiagnosztikai tesztet, én ezt feldolgozom és megkapod Tőlem a személyre szabott rutinodat és a termék ajánlásokat. :)

CÍM

Átrium Üzletház

7626 Pécs,

Király utca 76.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés

alapján!

BEJELENTKEZÉS

+36 20 551 77 54
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© TP MAKEUP minden jog fenntartva