ONLINE

sminktanfolyam

Kösd össze a technikát és a kreativitást! Tanulj otthonod kényelméből szakembertől, tematikusan, összeszedetten és tégy szert arra a tudásra, amire mindig is vágytál! Mert Te sem vagy ügyetlen és bár most még nem tudod, de csak azért nem megy, mert sosem kaptad meg hozzá a megfelelő szakmai segítséget... 

Miért is lesz ez az online sminktanfolyam jobb, mint egy sima YouTube videó?  

Mert itt megkapod a kívánt szakmai felkészültséget.

A YouTube-on (és egyébként már minden más social media felületen is) nagyon túlterhelt és túltöltött a szépség szektor, egymást érik a videók, amik egy abszolút rendszertelen és szakmaiatlan információhalmazt adnak ki.  Nekem megvan a szakmai tudásom, a gyakorlatom és nem utolsó sorban a tanári vénám is ahhoz, hogy mindezt el tudjam magyarázni.

Mert itt nem arról szólnak a videók, hogy „Nekem ez működik, csináld Te is ezt!”. 

A YouTube-os sminkesek 90%-a magát tanította és magát is sminkeli az esetek 99%-ban, viszont úgy osztogat tanácsokat (sokszor szponzorált tartalomként), hogy arra buzdít: ”Te is csináld azt, ami nekem bevált.” Gyakorlatilag a néző csak másolja, amit lát, függetlenül attól, hogy az neki jó e vagy sem, hiszen mivel a videós se tudja, hogy másnak ez mennyire fog beválni.

Mert itt el vannak magyarázva a „Miért?”-ek. 

Ha jobban megnézzük, a YouTube videók 90%-a termékbemutató… „Most ezt kenem ide, most ezt kenem oda…” és nagyon kevésben kapunk tényleges információt arról, hogy mit miért is kellene csinálnunk. Én mindig azt szoktam mondani a sminktanácsadásra érkezőknek, hogy az a célom, hogy amikor innen kimennek, el tudjanak igazodni egy hatalmas drogériában, tudják hogy melyik polcról mit miért kell levenni és többé ne higgyenek vakon a reklámoknak.

Mert itt van szó a bőrápolásról is. 

Sajnos a sminktanácsadásaim 80%-ában 30 perc alatt még addig se jutunk el, hogy megfogjunk egy ecsetet, akkora káosz van a fejekben a bőrápolással kapcsolatban, ami megint csak az általános információ hiánynak tudható be. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom ennek a tanfolyamnak az alapjait egy részletes bőrápolásos videóval lefektetni, hiszen ha rossz a vászon, akkor mindegy is, hogy mit festünk rá… 

Mert itt magyarul kapod meg az információkat. 

Sajnos a YouTube-on még mindig a szépségápolással kapcsolatos tartalmak 90%-a angolul van, ami sokaknak sajnos problémát okoz a megértésben. Magyarországon van pár népszerű beauty blogger (meg rengeteg kisebb követő számmal rendelkező is), akik legtöbbször csak nyomják a szokásos termékbemutatókat, de akik ténylegesen birtokában vannak a tudásnak, azok nem fogják ezt egy ingyenes felületen kiadni. 

Mikor elbúcsúzom valakitől egy tanácsadás után szinte mindig az az utolsó mondatuk, hogy „Annyira jó, hogy ezt a sok mindent már tudom!” és mosolyognak, miközben mikor bejöttek tele voltak kérdéssel.

Sok nő azt hiszi, hogy ő a béna, meg neki ez nem való, miközben egyszerűen csak nem voltak eddig birtokában a megfelelő információnak.

Amikor ez valaki fejében átfordul az nagyon jó érzés és erre nem képes a YouTube, mert ha képes lenne, akkor 10-ből 10 nő nem ilyen gátlásokkal jönne be hozzám. 

ÁRA: 4990 FT

1 órányi személyes sminktanácsadás áráért 3 órányi anyag az online sminktanfolyam részeként!

30 napos pénz visszafizetési garancia!

Amennyiben nem vagy megelégedve a kapott anyag mennyiségével és/vagy minőségével, úgy a vásárlástól számított 30 naptári napon belül visszafizetem azt.

Hogyan tudsz jelentkezni?

1. Kérlek kattints a lentebb látható "JELENTKEZÉS" gombra, ami át fog irányítani Téged egy űrlapra. 

2. Kérlek az űrlapon add meg az adataidat (Név, Email, Telefon), mely alapján kapni fogsz egy részletes e-mailt, benne a regisztráció menetéről és a banki adatokkal, ahova a tanfolyam árát tudod majd elküldeni, amennyiben úgy döntesz.

3. A fizetés után egy általad kreált felhasználónév és jelszó segítségével be tudsz majd lépni az oldal zárt felületére, ahol 30 napig korlátlanul nézheted az oda feltöltött videókat. 

 

CÍM

Átrium Üzletház

7626 Pécs,

Király utca 76.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés

alapján!

BEJELENTKEZÉS

+36 20 551 77 54
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© TP MAKEUP minden jog fenntartva