top of page

Sminkeld magad!

Online tanfolyam

Kösd össze a technikát és a kreativitást! Tanulj otthonod kényelméből szakembertől, tematikusan, összeszedetten és tégy szert arra a tudásra, amire mindig is vágytál! Mert Te sem vagy ügyetlen és bár most még nem tudod, de csak azért nem megy, mert még sosem kaptad meg hozzá a megfelelő szakmai segítséget... 

Miért is lesz ez a Sminkeld magad online tanfolyam jobb, mint egy sima YouTube videó?  

Mert itt rendszerezetten kapod meg a szükséges informácit.

A YouTube-on (és egyébként már minden más social media felületen is) nagyon túlterhelt és túltöltött a szépség szektor, egymást érik a videók, amik egy abszolút rendszertelen és szakmaiatlan információhalmazt adnak ki. 

Mert itt személyre szabható technikákat tanulsz

Ez nem egy olyan tanfolyam, mely a ”Te is csináld azt, ami nekem bevált!” elvére épült, hiszen itt olyan sminktechnikákat tanulhatsz meg, melyeket személyre szabhatóan tudsz majd alkalmazni magadon. 

Mert itt el vannak magyarázva a „Miért?”-ek. 

Ha jobban megnézzük, a YouTube videók 90%-a termékbemutató… „Most ezt kenem ide, most ezt kenem oda…” és nagyon kevésben kapunk tényleges információt arról, hogy mit miért is kellene csinálnunk.

Mert itt van szó a bőrápolásról is. 

Nagyon fontosnak tartom ennek a tanfolyamnak az alapjait egy részletes bőrápolásos videóval kezdeni, hiszen ha rossz a vászon, akkor mindegy is, hogy mit festünk rá… :)

Mert itt magyarul kapod meg az információkat. 

Sajnos a YouTube-on még mindig a szépségápolással kapcsolatos tartalmak 90%-a angolul van, ami sokaknak sajnos problémát okoz a megértésben. 

Mikor elbúcsúzom valakitől egy tanácsadás után szinte mindig az az utolsó mondatuk, hogy „Annyira jó, hogy ezt a sok mindent már tudom!” és mosolyognak, miközben mikor bejöttek tele voltak kérdéssel.

Sok nő azt hiszi, hogy ő a béna, meg neki ez nem való, miközben egyszerűen csak nem voltak eddig birtokában a megfelelő információnak.
Amikor ez valaki fejében átfordul az nagyon jó érzés! :)

Online sminktanfolyam | TP Makeup

ÁRA: 5990 FT
3 órányi tananyag 17 részletes videó, a Sminkeld magad! online tanfolyam részeként!

Online sminktanfolyam | TP Makeup

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kérlek kattints a lentebb látható "JELENTKEZÉS" gombra, ami át fog irányítani Téged A webshop-ba, ahol miután a kosárba helyezted a Sminkeld magad! -online tanfolyamot, egyszerű internetes vásárláson keresztül pár perc alatt már a birtokodban is lesz a videók megtekintéséhez és letöltéséhez szükséges link. 

A videók eléréséhez szükséges linket megkapod egy pdf. dokumentum formájában, illetve e-mailben is, így nagyon fontos, hogy olyan e-mail címet adja meg, melyet aktívan használsz.

A tanfolyam anyaga örökre elérhető lesz a számodra, viszont szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a tanfolyam tartalmát mással megosztani szigorúan tilos!  

 

bottom of page