ONLINE

sminktanfolyam

Kösd össze a technikát és a kreativitást! Tanulj otthonod kényelméből szakembertől, tematikusan, összeszedetten és tégy szert arra a tudásra, amire mindig is vágytál! Mert Te sem vagy ügyetlen és bár most még nem tudod, de csak azért nem megy, mert még sosem kaptad meg hozzá a megfelelő szakmai segítséget... 

Miért is lesz ez az online sminktanfolyam jobb, mint egy sima YouTube videó?  

Mert itt megkapod a kívánt szakmai felkészültséget.

A YouTube-on (és egyébként már minden más social media felületen is) nagyon túlterhelt és túltöltött a szépség szektor, egymást érik a videók, amik egy abszolút rendszertelen és szakmaiatlan információhalmazt adnak ki.  Nekem megvan a szakmai tudásom, a gyakorlatom és nem utolsó sorban a tanári vénám is ahhoz, hogy mindezt el tudjam magyarázni.

Mert itt nem arról szólnak a videók, hogy „Nekem ez működik, csináld Te is ezt!”. 

A YouTube-os sminkesek 90%-a magát tanította és magát is sminkeli az esetek 99%-ban, viszont úgy osztogat tanácsokat (sokszor szponzorált tartalomként), hogy arra buzdít: ”Te is csináld azt, ami nekem bevált.” Gyakorlatilag a néző csak másolja, amit lát, függetlenül attól, hogy az neki jó e vagy sem, hiszen mivel a videós se tudja, hogy másnak ez mennyire fog beválni.

Mert itt el vannak magyarázva a „Miért?”-ek. 

Ha jobban megnézzük, a YouTube videók 90%-a termékbemutató… „Most ezt kenem ide, most ezt kenem oda…” és nagyon kevésben kapunk tényleges információt arról, hogy mit miért is kellene csinálnunk. Én mindig azt szoktam mondani a sminktanácsadásra érkezőknek, hogy az a célom, hogy amikor innen kimennek, el tudjanak igazodni egy hatalmas drogériában, tudják hogy melyik polcról mit miért kell levenni és többé ne higgyenek vakon a reklámoknak.

Mert itt van szó a bőrápolásról is. 

Sajnos a sminktanácsadásaim 80%-ában 30 perc alatt még addig se jutunk el, hogy megfogjunk egy ecsetet, akkora káosz van a fejekben a bőrápolással kapcsolatban, ami megint csak az általános információ hiánynak tudható be. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom ennek a tanfolyamnak az alapjait egy részletes bőrápolásos videóval lefektetni, hiszen ha rossz a vászon, akkor mindegy is, hogy mit festünk rá… 

Mert itt magyarul kapod meg az információkat. 

Sajnos a YouTube-on még mindig a szépségápolással kapcsolatos tartalmak 90%-a angolul van, ami sokaknak sajnos problémát okoz a megértésben. Magyarországon van pár népszerű beauty blogger (meg rengeteg kisebb követő számmal rendelkező is), akik legtöbbször csak nyomják a szokásos termékbemutatókat, de akik ténylegesen birtokában vannak a tudásnak, azok nem fogják ezt egy ingyenes felületen kiadni. 

Mikor elbúcsúzom valakitől egy tanácsadás után szinte mindig az az utolsó mondatuk, hogy „Annyira jó, hogy ezt a sok mindent már tudom!” és mosolyognak, miközben mikor bejöttek tele voltak kérdéssel.

Sok nő azt hiszi, hogy ő a béna, meg neki ez nem való, miközben egyszerűen csak nem voltak eddig birtokában a megfelelő információnak.
Amikor ez valaki fejében átfordul az nagyon jó érzés és erre nem képes a YouTube, mert ha képes lenne, akkor 10-ből 10 nő nem ilyen gátlásokkal jönne be hozzám. 

Online sminktanfolyam | TP Makeup

ÁRA: 4990 FT

1 órányi személyes sminktanácsadás áráért 3 órányi anyag az online sminktanfolyam részeként!

30 napos pénz visszafizetési garancia!

Amennyiben nem vagy megelégedve a kapott anyag mennyiségével és/vagy minőségével, úgy a vásárlástól számított 30 naptári napon belül visszafizetem azt.

Online sminktanfolyam | TP Makeup

Hogyan tudsz jelentkezni?

1. Kérlek kattints a lentebb látható "JELENTKEZÉS" gombra, ami át fog irányítani Téged egy űrlapra. 

2. Kérlek az űrlapon add meg az adataidat (Név, Email, Telefon), mely alapján kapni fogsz egy részletes e-mailt, benne a regisztráció menetéről és a banki adatokkal, ahova a tanfolyam árát tudod majd elküldeni, amennyiben úgy döntesz.

3. A fizetés után egy általad kreált felhasználónév és jelszó segítségével be tudsz majd lépni az oldal zárt felületére, ahol 30 napig korlátlanul nézheted az oda feltöltött videókat.