Mi is az a 

szempilla lifting?

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül is látványosan ívelt szempilláid lehetnek. A lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.
Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem töri meg a pillákat. 

Előtte

Utána

Szempilla Lifting Pécs

 

TÖKÉLETES ÍVELTSÉG A TERMÉSZETES PILLÁKNAK

Lash Lift Pro.

A Szempilla Lifting egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül, látványosan ívelt szempillák varázsolhatóak azoknak, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt. Az eljárás során az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük többféle speciális anyag és -technika segítségével, végül pedig befestjük azokat. A szempilla lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes. Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre és nem töri meg a pillákat, a szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt.

A Lash Lift Pro. (melyet én is használok a szempilla liftingek elkészítéséhez) egy új márka a magyar piacon, amely kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon. Az egyedülálló kezelési eljárás eredménye azonnal látható: látványosan íveli és optikailag hosszabbítja, valamint az egyidejű festés segítségével pedig még inkább kiemeli a szempillákat.
A kezelés kb. 60 percet vesz igénybe, ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. A természetes hatása akár 4-6 hétig is megmarad, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne, valamint a szempillák a kezelés után 24 órával spirálozhatóak, érheti őket víz, UV stb.

A kezelés ára:

6490 HUF (Petra)

5000 HUF (Mesi)

Az eljárás során csak a felső szempillák kerülnek megfestésre, az alsó szempillák festése csak abban az esetben lehetséges, amennyiben az alsó szempillák hossza lehetővé teszi.

FONTOS TUDNIVALÓK!

Kérlek ezeket mindenképpen olvasd el és tartsd szem előtt, mielőtt szempilla jelentkeznél! :)

1. A szempilla lifting napján reggel már ne használj szempilla spirált, illetve egyéb szem sminket sem, mert ezek eltávolítása plusz irritációt jelent a szemnek, mely után már hajlamos kevésbé jól viselni a liftinget, valamint a szempillák között maradt spirál darabkák csökkenthetik a lifting szérumok hatékonyságát. A szempilla lifting előtte este és aznap reggel alaposan moss szemet! :)

2. A szempilla lifting sikerességét nagyban befolyásolja a szempilláid állapota, a több száz lifting során, melyeket készítettem, a következő tapasztalatokra tettem szert:

          - A szempilla lifting nem lesz olyan látványos abban az esetben, ha nem olyan régen kerültek eltávolításra az épített (1D-2D stb.) műszempillád, mivel ennek során a szempillák akarva-akaratlan sérülnek. Érdemes a műszempillák eltávolítása után legalább 1 hónapot várni a liftinggel, de még így is előfordul, hogy a 2. lifting látványosabb lesz, mint az első.

               - A szempillák szempilla göndörítő csipesszel történő rendszeres göndörítése károsítja azokat, hiszen a szempillák ilyenkor megtörnek-letörnek, még ha Te nem is biztos, hogy ezt észreveszed. A szempilla lifting előtt érdemes 1 hónapig már nem göndöríteni a pillákat szempilla göndörítő csipesszel, de még így is előfordul, hogy a 2. lifting látványosabb lesz, mint az első.