Mi is az a 

szempilla lifting?

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül is látványosan ívelt szempilláid lehetnek. A lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.
Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem töri meg a pillákat. 

Előtte

Utána

Szempilla Lifting Pécs

 

TÖKÉLETES ÍVELTSÉG A TERMÉSZETES PILLÁKNAK

Lash Lift Pro.

A Szempilla Lifting egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül, látványosan ívelt szempillák varázsolhatóak azoknak, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt. Az eljárás során az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük többféle speciális anyag és -technika segítségével, végül pedig befestjük azokat. A szempilla lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes. Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre és nem töri meg a pillákat, a szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt.

A Lash Lift Pro. (melyet én is használok a szempilla liftingek elkészítéséhez) egy új márka a magyar piacon, amely kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon. Az egyedülálló kezelési eljárás eredménye azonnal látható: látványosan íveli és optikailag hosszabbítja, valamint az egyidejű festés segítségével pedig még inkább kiemeli a szempillákat.
A kezelés kb. 60 percet vesz igénybe, ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. A természetes hatása akár 4-6 hétig is megmarad, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne, valamint a szempillák a kezelés után 24 órával spirálozhatóak, érheti őket víz, UV stb.

A kezelés ára: 5490 HUF

CÍM

Átrium Üzletház

7626 Pécs,

Király utca 76.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés

alapján!

BEJELENTKEZÉS

+36 20 551 77 54
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© TP MAKEUP minden jog fenntartva