top of page

Mi is az a 

szempilla lifting?

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül is látványosan ívelt szempilláid lehetnek. A lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.
Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem töri meg a pillákat. 

Szempilla Lifting Pécs

Anchor 1

TÖKÉLETES ÍVELTSÉG A TERMÉSZETES PILLÁKNAK

Lash Lift Pro.

A Szempilla Lifting egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül, látványosan ívelt szempillák varázsolhatóak azoknak, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt. Az eljárás során az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük többféle speciális anyag és -technika segítségével, végül pedig befestjük azokat. A szempilla lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes. Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre és nem töri meg a pillákat, a szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt.

A Lash Lift Pro. (melyet én is használok a szempilla liftingek elkészítéséhez) egy új márka a magyar piacon, amely kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon. Az egyedülálló kezelési eljárás eredménye azonnal látható: látványosan íveli és optikailag hosszabbítja, valamint az egyidejű festés segítségével pedig még inkább kiemeli a szempillákat.
A kezelés kb. 60 percet vesz igénybe, ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. A természetes hatása akár 4-6 hétig is megmarad, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne, valamint a szempillák a kezelés után 24 órával spirálozhatóak, érheti őket víz, UV stb.

A kezelés ára:

6990 HUF

Az eljárás során csak a felső szempillák kerülnek megfestésre, az alsó szempillák festése csak abban az esetben lehetséges, amennyiben az alsó szempillák hossza lehetővé teszi.

Bejelentkezés:
Tel.: 0620 454 8717

 

FONTOS TUDNIVALÓK!

Kérlek ezeket mindenképpen olvasd el és tartsd szem előtt, mielőtt szempilla jelentkeznél! :)

1. A szempilla lifting napján reggel már ne használj szempilla spirált, illetve egyéb szem sminket sem, mert ezek eltávolítása plusz irritációt jelent a szemnek, mely után már hajlamos kevésbé jól viselni a liftinget, valamint a szempillák között maradt spirál darabkák csökkenthetik a lifting szérumok hatékonyságát. A szempilla lifting előtte este és aznap reggel alaposan moss szemet! :)

2. A szempilla lifting sikerességét nagyban befolyásolja a szempilláid állapota, a több száz lifting során, melyeket készítettem, a következő tapasztalatokra tettem szert:

          - A szempilla lifting nem lesz olyan látványos abban az esetben, ha nem olyan régen kerültek eltávolításra az épített (1D-2D stb.) műszempillád, mivel ennek során a szempillák akarva-akaratlan sérülnek. Érdemes a műszempillák eltávolítása után legalább 1 hónapot várni a liftinggel, de még így is előfordul, hogy a 2. lifting látványosabb lesz, mint az első.

               - A szempillák szempilla göndörítő csipesszel történő rendszeres göndörítése károsítja azokat, hiszen a szempillák ilyenkor megtörnek-letörnek, még ha Te nem is biztos, hogy ezt észreveszed. A szempilla lifting előtt érdemes 1 hónapig már nem göndöríteni a pillákat szempilla göndörítő csipesszel, de még így is előfordul, hogy a 2. lifting látványosabb lesz, mint az első. 

    

bottom of page