top of page
  • Szerző képeTakács Petra

Nyerj tőlem egy 15 000 Ft értékű Catrice ajándékcsomagot!


Játssz velem és nyerj egy több, mint 15 000 Ft értékű Catrice ajándékcsomagot! 😍 Hogy vehetsz részt a játékban? ✅ Likekold a TP Makeup Facebook oldalát (ha még nem tetted) https://www.facebook.com/tpmakeupsminkes

✅ Iratkozz fel a TP Makeup YouTube csatornájára https://www.youtube.com/channel/UCqIlgPLftrHnr0YFlEiwvVA… (Piros feliratkozás gomb, jobbra. Ha van Gmail fiókod, akkor csak be kell jelentkezned hozzá, ha nincs akkor kérni fog Tőled a YouTube egy gyors regisztrációt, akár csak a Facebook, vagy az E-mail mikor először bejelentkezel. 😉)

✅ Oszd meg ezt a bejegyzést az ismerőseiddel.

✅ Írj egy ❤️ hozzászólásban, ha mindhárommal végeztél.

A nyeremény 2018.11.12.-én kerül kisorsolásra élő adásban a TP Makeup Facebook oldalán. Ha a nyertes nem pécsi, úgy a postaköltségről természetesen én gondoskodom. 😉 A játékban csak az vehet részt, aki mind a 4 felsorolt pontot teljesítette! ❤️ A játékot a CATRICE cosmetics támogatta igen nagylelkűen. ❤️ A csomag tartalma pontosan: 1. Catrice The Glitterizer Mic n’ Match Eyeshadow Palette 2. Catrice Prime and Fine Goodby Pores Primer 3. Catrice Arctic Glow Highlighting Powder 4. Catrice Blush Box 020 Glistening Pink árnyalat 5. Catrice Brow Colorist 020 Medium árnyalat 6. Catrice Eyeshadow Stix 010 Satinfaction árnyalata 7. Catrice The Little Black One Volume Mascara 8. Catrice Light Correcting Serum Primer 030 Morning Glow árnyalat 9. Catrice Lip SugarScrub and Balm 10. Catrice Peeloff Glam Easy to remove Effect Nail Polish 01 és 03 árnyalatban ‼️A csomag tartalmáról készült videót megtekinthetitek itt: https://www.youtube.com/watch?v=nFp2Sw80d20&t=67s ‼️ A termékek bontatlanok, teljesen újak, eredeti csomagolásban.

64 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page