top of page
  • Szerző képeTakács Petra

KoreaiMaszkok.hu

Frissítve: 2021. júl. 12.

- Kedvenc termékeim -Egy hete készítettem egy YouTube videót a kedvenc termékeimről, melyeket a https://koreaimaszkok.hu-ra webáruháztól kaptam, azonban úgy gondoltam, hogy mivel sokan jobban szeretik írásban olvasni az ajánlásaimat, ezért készítek a termékekről egy gyors blogbejegyzést is. Lássuk mik is voltak ezek a szuper termékek, melyek amúgy mind megfelelnek a tudatos bőrápolás elveinek, tehát szárító alkoholoktól, parfümtől és esszenciális olajoktól mentesek.

Mindegyik termékre használhatjátok a PETRA10 kódot a 10%-os kedvezményért!


1. Beauty of Joseon - Green Plum AHA Bubble Toner- hámlasztó AHA buboréktoner

Szuper AHA savas hámlasztó, mely 25% friss zöldszilva kivonatot és 3% glikolsavat tartalmaz és egyedi, hab formában jön ki az adagolóból, így nem folyik és csöpög össze-vissza, amikor próbáljuk felkenni. A benne lévő glikolsav miatt főleg a zsírosabb, miteszeresebb, pattanásosabb bőrűeknek ajánlom, hiszen a glikolsav kis molekulamérete miatt a legerősebb AHA hámlasztó, így az érzékenyebb bőrűeknek talán kicsit sok lehet.


2. Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying - sminkeltávolító balzsam

Ez a termék nem más, mint egy olajos lemosó, tehát a smink és a fényvédő eltávolítására szolgál, emiatt az esti rutinunkba kell beilleszteni első lépésként, követve egy vízbázisú lemosóval, mely lehet hab, gél, esetleg tej. Balzsam állaga miatt nem folyik, nem csöpög, azonban a bőrrel érintkezve, annak melegségétől megolvad és olajos állagú lesz. Ezt a zöld verziót szintén a problémásabb bőrűeknek ajánlanám, a benne lévő teafa kivonat miatt (figyelem: a KIVONAT nem egyenlő az olajjal!), a többiek inkább válasszák ugyanebből a rózsaszínűt!


3. Etude House - Hydrocolloid Patch - akné kezelő hidrokolloid pattanás tapasz

Ez volt az első termék, amelyet kipróbáltam a koreaimaszkok.hu-ról és nagyon bevált! A hidrakolloidos tapaszok segítenek kiszívni a nedvességet a pattanásokból, így anélkül is gyorsan begyógyulnak, hogy elkezdenénk nyomkodni őket (ami, mint tudjuk pigmentfoltokhoz vezet). Emellett egy védőréteget is képeznek a bőrön, így meggátolják a szennyeződések bejutását, ezáltal pedig a további gyulladást. Én sok akné tapaszt kipróbáltam már, de nekem ez vált be a legjobban, hiszen egyrészt ár-érték arányban nagyon megéri (44 db tapasz van benne, a többiben átlagosan 20 körül van), plusz nagyon jól tapad is, így ha este felteszem, reggelig simán fent marad.


4. Fátyolmaszkok