top of page

Legyél különleges
1-2D műszempillával!

A természetes hatást kedveled, de mégis szeretnél minőségi, 100%-osan töltött szálankénti szempilla hosszabbítást? Legyen Neked is ragyogó a tekinteted 1-2D műszempillával!

Tudj meg többet!

1D szempilla lépítés Pécs, műszempilla P

1-2D műszempilla Pécs

Az 1D szálankénti műszempilla építés azt jelenti, hogy 1 természetes szempillára 1 műszempilla szál kerül, a 2D esetében pedig ennek a duplája, ezáltal a műszempilla is kiemeli a tekintetet. Választható továbbá 1-2D műszempilla is, melynek során az 1-és 2D szálak vegyesen kerülnek felhelyezésre.  A CC ívnek (mellyel én dolgozom) köszönhetően a végeredmény természetes, de mégis látványos lesz. A szempilla építés során műszempillák teljes sora áll rendelkezésre, a 7mm-erestől a 13mm-esig, emellett számtalan különböző szín is választható: fényes fekete, matt fekete, csokibarna, ombre lila, ombre zöld és ombre kék. Számomra nagyon fontos a természetes szempillák védelme, ezért sosem fogok olyan hosszú műszempillát felhelyezni, ami károsíthatná a saját szempilládat. A műszempilla építés exkluzív környezetben, belvárosi klimatizált szalonban történik, professzionális eszközök segítségével. 

Árak:

1D szálankénti műszempilla

Teljes szett: 7500 HUF

Töltés: 6000 HUF

Leoldás: 2000 HUF

1-2D szálankénti műszempilla

Teljes szett: 8500 HUF

Töltés: 6500 HUF

Leoldás: 2000 HUF

2D szálankénti műszempilla

Teljes szett: 9500 HUF

Töltés: 7000 HUF

Leoldás: 2000 HUF

Bejelentkezés:

Tel.: 0620 454 8717

1D szempilla lépítés Pécs, műszempilla P

FONTOS TUDNIVALÓK!

Kérlek ezeket mindenképpen olvasd el és tartsd szem előtt,

mielőtt műszempilla építésre jönnél! :)

Szemsmink nélkül kell érkezni, előtte este és reggel is többször jó alaposan megmosni a szemet és szemkörnyéket, sminkmaradványt teljesen eltávolítani. A legjobb, ha építés előtti nap mosod meg a hajad, mivel az épített műszempillát 24-48 órán át nem érheti víz, pára is csak amennyi muszáj. Az építést követő 24-48 órában nem szabad edzeni (mert az izzadtság is árthat a ragasztónak), emellett nem szabad szoláriumozni/napozni, uszodába/strandra menni. A kritikus időszak leteltével ezek a "tiltások" már nem érvényesek, azonban a pillákat naponta 2x alaposan tisztítani kell. Ha szeretnél szemsminket használni a pilla mellé is, akkor be kell szerezni egy OLAJMENTES sminklemosót, amit nálam is megvásárolhatsz a szalonban. Napi szinten fésülni kell a műszempillákat, valakinek elég a napi 1, van akinek egész nap hordozni kell magával a fésűt. Építéshez fogok használni egy kis bambusz szárú fésűt, ezt majd nyugodtan magaddal viheted, mivel minden vendégnél cserélem. Azonban ez nem alkalmas arra, hogy mindenhova vidd magaddal, ez inkább otthoni, ahol nem piszkolódik, de tudsz nálam vásárolni olyan fésűt aminek van kupakja, azt lehet táskába/pénztárcába rakni, nem kerül rá szennyeződés és baktérium, így elkerülhetőek a szembetegségek és az irritáció. 

A műszempilla ragasztó okozhat irritációt és allergiát néhány embernél, azonban ez csak a viselés közben derül ki, így allergia teszt sajnos nem végezhető. Irritáció esetén a műszempillákat professzionális módon el kell távolítani leoldóval, majd erős allergiás reakció esetén orvoshoz fordulni. 

bottom of page