makeup.png

Hétköznapi smink

3990 HUF

Ha bármilyen olyan alkalomra készülsz, ahol fontos számodra a nem túl kihívó, de mégis kifogástalan kinézet, akkor ez a te sminked! Legyen szó állásinterjúról, munkahelyi összejövetelről, vagy egy nagycsaládos partiról. 

001-lipstick.png

Alkalmi smink

4990 HUF

Koszorúslány leszel? Buliba mész? Szalagavatód lesz? Esetleg fotózásod? Ez a sminket az alkalom teszi különlegessé és persze az, hogy Te hova szeretnéd viselni.  

newlyweds.png

Menyasszonyi smink

5990 HUF

A nagy napon a smink nagyon fontos a menyasszonyok számára, hiszen nem csak, hogy az összes fényképen kifogástalanul kell kinézniük, de az egész napot magabiztosan, kicsattanóan kell végigcsinálniuk, amihez nagyban hozzátartozik, hogy hogy érzik magukat bőrükben. Külső helyszínre történő kiszállást is vállalok, további információkért kérlek görgess az oldal aljára! 

bride.png

Menyasszonyi próbasmink

5990 HUF

Ha a nagy nap előtt szeretnéd kipróbálni, hogy miként is állna rajtad a kiválasztott smink, vagy csak szeretnél megismerni engem és látni, hogy dolgozom, akkor bátran jelentkezz be próbasminkre! 

mascara.png

Tincses alkalmi műszempilla 

2990 HUF 

Bármely sminkhez jól állhat a műszempilla, viszont nem mindenki szeretné elkötelezni magát a több hétig fent maradó, tartós pilla mellett. Jó megoldás lehet alkalmakra a tincses műszempilla, mely a nap végén egy egyszerű mozdulattal eltávolítható. Ebben ez esetben 6-7 szálból álló tincsek kerülnek egyenként felhelyezésre, ezzel teljesen személyre szabhatóan lehet sűríteni - és/vagy hosszítani a szempillákat. 

eyelashes.png

Soros alkalmi műszempilla 

1990 HUF 

A tincses pillával ellentétben a soros műszempilla egy hosszúságban, formában és stílusban előre kialakított  darab, amely egyben kerül felhelyezésre, így gyorsabb, levétele egyszerűbb, viszont kevésbé személyre szabható. A soros műszempilla kiváló lehet fotózásokra, vagy bulik alkalmával is.

eyelashes (1).png

Szempilla lifting

5490 HUF 

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül is látványosan ívelt szempilláid lehetnek. A lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes. Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem töri meg a pillákat. A liftinggel egy időben be is festem a pilláidat, így azok nem csak íveltek, de tartósan feketék is lesznek.

 Tartóssága: 4-6 hét.

eyelashes (2).png

Szempillafestés

1500 HUF

Ha szeretnéd, hogy szempilláid feketék legyenek, ezáltal a tekinteted kifejezőbbé váljon, válaszd ezt a gyors és látványos megoldást!

 Tartóssága: 2 hét.

eyebrow.png

Henna szemöldökfestés

4490 HUF 

Új korszak a szemöldökfestésben! 100%-ig gondosan válogatott természetes összetevőkből, ammónia- és hidrogén-peroxid mentes. A festésnél elérhető gyönyörű omber, vagy púder hatás és a 10 féle színnek köszönhetően teljesen személyre szabható. Az ár tartalmazza a tervezést, a festést és a szemöldökszedést is. 

Tartóssága: A színt bőrtípustól függően kb. 2 hétig a bőrön marad, a szőrszálakat pedig akár 4-6 hétig is megszínezi.

eyebrow (2).png

Szemöldökfestés klasszikus festékkel

1500 HUF 

Ha nem fontos számodra, hogy a festék a bőrt is befogja (és nem csak a szemöldökszálakat), akkor válaszd a klasszikus kozmetikai szemöldökfestést. 

Tartóssága: 2 hét

eyebrow (1).png

Szemöldökszedés

500-1000 HUF 

Ha a szemöldöködet profi által szeretnéd formázni, úgy válaszd ezt a lehetőséget. A szolgáltatást kérheted a klasszikus szemöldökfestéstől külön, vagy egy időben is. (A hennás szemöldökfestés ára tartalmazza a szedést.)

makeup (1).png

Személyre szabott sminktanácsadás

5490 HUF / 60 perc

Szeretnéd, ha egyszer valaki megmutatná Neked, hogy mi is számodra a legjobban, hogy miként is tudod kihozni magadból a legtöbbet, viszont nem akarsz elmenni egy egész hetes tanfolyamra? Keress bátran és óradíjas rendszerben, teljesen személyre szabottan csak azzal fogunk foglalkozni, amivel te szeretnél, vagy add ajándékba és lepd meg vele egyik szerettedet! 3 alkalom egyben történő kifizetése esetén 15 000 Ft. (-10%)

car.png

Kiszállás helyszínre

km alapján

Egy esküvő, de akár egy fotózás esetében is sokszor kényelmesebb a helyszínen készülődni, éppen ezért amennyiben erre igény van vállalok kiszállást is, ami mindig km alapján, személyre szabottan kerül kiszámításra. A pontos összegekért kérlek kattints a "Részletek" gombra!

CÍM

Átrium Üzletház

7626 Pécs,

Király utca 76.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés

alapján!

BEJELENTKEZÉS

+36 20 551 77 54
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© TP MAKEUP minden jog fenntartva