top of page
makeup.png

Hétköznapi smink

5990 HUF

Ha bármilyen olyan alkalomra készülsz, ahol fontos számodra a nem túl kihívó, de mégis kifogástalan kinézet, akkor ez a te sminked! Legyen szó állásinterjúról, munkahelyi összejövetelről, vagy egy nagycsaládos partiról. 

001-lipstick.png

Alkalmi smink

6490-7500 HUF

Koszorúslány, örömanya, vagy tanú leszel, esetleg vendégként vagy hivatalos egy esküvőre? Buliba mész? Szalagavatód lesz? Vagy fotózásod? Ez a sminket az alkalom teszi különlegessé és persze az, hogy Te hova szeretnéd viselni.  

newlyweds.png

Menyasszonyi smink, próbasminkkel

25 000 - 30 000 HUF

A nagy napon a smink nagyon fontos a menyasszonyok számára, hiszen nem csak, hogy az összes fényképen kifogástalanul kell kinézniük, de az egész napot magabiztosan, kicsattanóan kell végigcsinálniuk, amihez nagyban hozzátartozik, hogy hogy érzik magukat bőrükben. 

Kérlek kérj részletes árajánlatot a info@tpmakeup.hu e-mail címen!

makeup (1).png

Személyre szabott sminktanácsadás

7500 HUF / 60 perc

Szeretnéd, ha egyszer valaki megmutatná Neked, hogy mi is számodra a legjobban, hogy miként is tudod kihozni magadból a legtöbbet, viszont nem akarsz elmenni egy egész hetes tanfolyamra? Keress bátran és óradíjas rendszerben, teljesen személyre szabottan csak azzal fogunk foglalkozni, amivel te szeretnél, vagy add ajándékba és lepd meg vele egyik szerettedet! 3 alkalom egyben történő kifizetése esetén -10% kedvezmény jár az árból.

online-education.png

Sminkeld magad! - online tanfolyam

6500 HUF

Kösd össze a technikát és a kreativitást! Tanulj otthonod kényelméből szakembertől, tematikusan, összeszedetten és tégy szert arra a tudásra, amire mindig is vágytál! Mert Te sem vagy ügyetlen és bár most még nem tudod, de csak azért nem megy, mert még sosem kaptad meg hozzá a megfelelő szakmai segítséget... 

online-education.png

Bőrápolási tanácsadás - online

29 990 HUF

A személyre szabott bőrápolási tanácsadáson csak és kizárólag Veled foglalkozom! Mindegy, hogy van e már kialakított bőrápolási rutinod, vagy teljesen kezdő vagy a témában, itt biztosan megkapod a Hozzád leginkább passzoló tippeket és termékajánlásokat. A szolgáltatás részeként kielemzem a Te eddig használt termékeidet, illetve természetesen teszek ajánlásokat azok cseréjére és új termékek bevezetésére is.

mascara.png

Tincses alkalmi műszempilla 

2990 HUF 

Bármely sminkhez jól állhat a műszempilla, viszont nem mindenki szeretné elkötelezni magát a több hétig fent maradó, tartós pilla mellett. Jó megoldás lehet alkalmakra a tincses műszempilla, mely a nap végén egy egyszerű mozdulattal eltávolítható. Ebben ez esetben 6-7 szálból álló tincsek kerülnek egyenként felhelyezésre, ezzel teljesen személyre szabhatóan lehet sűríteni - és/vagy hosszítani a szempillákat. 

eyelashes.png

Soros alkalmi műszempilla 

1690 HUF 

A tincses pillával ellentétben a soros műszempilla egy hosszúságban, formában és stílusban előre kialakított  darab, amely egyben kerül felhelyezésre, így gyorsabb, levétele egyszerűbb, viszont kevésbé személyre szabható. A soros műszempilla kiváló lehet fotózásokra, vagy bulik alkalmával is.

eyelashes (1).png

Szempilla lifting festéssel

7000 HUF 

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül is látványosan ívelt szempilláid lehetnek. A lifting folyamata gyors, egyszerű, fájdalommentes és kíméletes. Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem töri meg a pillákat. A liftinggel egy időben be is festem a pilláidat, így azok nem csak íveltek, de tartósan feketék is lesznek. Az eljárás során csak a felső szempillák kerülnek megfestésre, az alsó szempillák festése csak abban az esetben lehetséges, ha azok megfelelő hosszúságúak.

Tartóssága: 4-6 hét.

two-eyelashes.png

1D műszempilla építés

7500 HUF

Töltés: 6000 HUF

Leoldás: 2000 HUF

 Tartóssága: 2,5-3 hét.

two-eyelashes.png

1-2D műszempilla építés

8500 HUF

Töltés: 6500 HUF

Leoldás: 2000 HUF

 Tartóssága: 2,5-3 hét.

two-eyelashes.png

2D műszempilla építés

9500 HUF

Töltés: 7000 HUF

Leoldás: 2000 HUF

 Tartóssága: 2,5-3 hét.

car.png

Kiszállás helyszínre

km alapján

Egy esküvő, de akár egy fotózás esetében is sokszor kényelmesebb a helyszínen készülődni, éppen ezért amennyiben erre igény van vállalok kiszállást is, ami mindig km alapján, személyre szabottan kerül kiszámításra. A pontos összegekért kérlek kattints a "További információk" gombra!

További információk
További információk
További információk

A fentebb feltüntetett összegek 2022.12.31-ig érvényesek és tartalmazzák a szolgáltatás teljes díját, kivéve a helyszínre történő kiszállást, ami a "Kiszállás helyszínre" menüpont alatt kerül részletezésre. 

bottom of page