ONLINE SMINKTANFOLYAM JELENTKEZÉS

A fenti adatok megadása a számla kiállításához szükséges, mely az adózási törvények alapján számomra kötelező, így kérlek valós adatokkal töltsd ki az adatlapot! :)

Honnan hallottál a tanfolyamról?

Köszönöm a jelentkezést!

Kedves Érdeklődő!

 

A jelentkezést követően maximum 2-3 munkanapon belül fogsz kapni tőlem egy e-mailt az általad a megadott e-mail címre, amiben egy utalásos számlát fogsz találni. Kérlek majd a számlán található banki adatok segítségével utald el a tanfolyam díját! Emellett ugyanebben az e-mailben  részletes tájékoztatást nyújtok az online sminktanfolyamra történő regisztrációról részletekről. FONTOS: előfordulhat, hogy az e-mail a spam vagy a frissítések mappába érkezik, így kérlek ott is nézd meg! (Ha nem kapod meg, kérlek jelezd felém!) A regisztrációt és a tanfolyam díjának befizetését követőnem pedig 1-2 munkanapon belül be tudsz majd lépni az oldal belső felületére, ahol megnézheted majd a videókat.

FONTOS: A jelentkezések, a számlázás és az utalások ellenőrzése manuálisan történik, nem egy automata által, ezért van szükségem a fentebb leírt pár napra. Előre is köszönöm a türelmet! :)

 

Sikeres tanfolyamot kívánok!

 

Üdv,

Petra :)