top of page

HENNA   Szemöldök Pécs 

ÚJ KORSZAK A 

SZEMÖLDÖKFESTÉSBEN

100%-ig gondosan válogatott természetes összetevőkből, ammónia- és hidrogén-peroxid mentes. A színt bőrtípustól függően kb. 1-2 hétig a bőrön marad, a szőrszálakat pedig akár 4-6 hétig is megszínezi.

 

A kezelés ára: 3990 HUF

A kezelés magába foglalja az ideális szemöldök forma megtervezését, a hennával történő festést és a szemöldökszedést is!

Miért jobb Neked a Henna Szemöldökfestés, mint a hagyományos szemöldökfestés?

TARTÓSABB

Az Original BrowTycoon márka, mellyel én is dolgozom a régi indiai hagyományokat ötvözte az új modern eljárásokkal, egy olyan innovációt hozva el, amellyel tartósan több hétig színezhetjük és formázhatjuk a szemöldököt. Ez a termékcsalád a legmagasabb minőségű hennát használja, mely a színt a hajban lévő fehérjékkel köti össze, így az a szőrszálakon 4-6 hétig is kitart, ezenkívül a henna a bőrtípustól függően kb. 1-2 hétig a bőrön marad, így a hagyományos szemöldökfestéssel szemben, a Henna Szemöldökfestéssel kialakított forma nem vész el néhány nap alatt. A henna-szín természetesen elhalványul, rendszeres használatával a szemöldök dúsabb lesz. 

TERMÉSZETESEBB

A legfontosabb különbség a Henna Szemöldökfestés és a hagyományos festés között az, hogy a henna formula teljesen természetes, ammónia -és hidrogén-peroxid mentes, így sokkal kíméletesebb a bőrön, és jelentősen csökkenti az allergiás reakció kockázatát. Az általam használt henna nem tartalmaz fémsókat,  100 százalékig gondosan válogatott természetes összetevőkből készült, illetve ezt a termékcsaládot nem tesztelik állatokon sem. A minőségi forrásból származó, tiszta hennának nincs káros hatása, ezen felül az Original BrowTycoon minden terméke egy szigorú minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, így jelenleg az egyik legbiztonságosabban használható, Európai Úniós CPNP regisztrált professzionális termékcsalád a piacon.

SZEMÉLYRE SZABHATÓBB

Az  Original BrowTycoon Henna termékcsalád 10 gyönyörű alapszínt kínál, illetve ezeknek a színeknek a keverésével csodálatos ombre vagy púder hatású, teljesen egyénre szabott szemöldökfestés lehetséges, mely szintén a Henna Szemöldökfestés egyik nagy előnye. 

bottom of page